
بررسی عملکرد گروه کارخانه های تولیدی نورد آلومینیوم -فنوال
گروه کارخانه های تولیدی نورد آلمینیوم (فنوال) در آذرماه 99، 73.4 میلیارد تومان درآمد از فروش محصولات خود شناسایی کرده که این میزان در مقایسه با آبان ماه 21 درصد رشد را نمایش می دهد.
درآمد آذرماه فنوال در مقایسه با میانگین درآمد ماهانه این شرکت در سال مالی 99 افزایش 58 درصدی داشته است. فروش صادراتی فنوال در آذرماه همانند آبانماه صفر بوده است. سهم درآمد ارائه خدمات در آذرماه 7.9 درصد از درآمد کل بوده است که این میزان در آبانماه 14 درصد بوده است.
سهم درآمد حاصل از فروش فرعی و خدماتی که از ابتدای سال مالی تا کنون 11 درصد ازدرامد کل بوده است در آبانماه به صفر رسیده است.
مقدار تولید تسمه آلومینیومی در آذرماه نسبت به آبان ماه افزایش 34.1 درصدی داشته است اما اگر این مقدار با میانگین تولید از ابتدای سال مالی تا پایان آذرماه مقایسه گردد افزایش 45 درصدی را نمایش می دهد.
درآمد کل فنوال از ابتدای سال مالی تا پایان آبان ماه 99، 418 میلیارد تومان بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 57 درصد افزایش یافته است. که اصلی ترین اثر را بر این افزایش، افزایش نرخ فروش محصولات که عموما بالای 60 درصد نسبت به سال قبل بوده، داشته است.
مقدار فروش ورق آلومینیومی فنوال از ابتدای سال مالی 99 تا آذرماه 99 نسبت به مدت مشابه در سال قبل 27 درصد کاهش یافته است.
میانگین درآمد ماهانه فنوال 46.4 میلیارد تومان بوده است که در مدت مشابه سال قبل این عدد برابر با 29.5 میلیارد تومان بوده است.