سهام عرضه اولیه

عرضه اولیه غکورش

صنعت غذایی کورش از شرکتهای زیرمجموعه گروه صنعتی گلرنگ می باشد که در سال 1380 با نام کشت و صنعت گلبرگ بهاران با هدف توسعه کسب و کار و ورود به حوزه صنایع غذایی آغاز به کار کرد. از بدو تاسیس شرکت، تولید محصولات متنوعی چون انواع روغن‌های خوراکی، دانه زیتون، روغن زیتون، رب گوجه‌فرنگی، تن‌ماهی، کنسروجات، انواع مربا، ترشی و… با برندهای اویلا، فامیلا و کیمبال در برنامه کار قرار گرفت.

در شروع کار، تولید محصولات با رویکرد بهره گیری از ظرفیت خالی کارخانجات کشور، به صورت برون سپاری آغاز شد. اولین کارخانه خود را در سال1392 در شهرک صنعتی حیدریه در استان قزوین خریداری و راه اندازی کرد و یک سال بعد پروژه احداث کارخانه صنعت غذایی کورش در شهرک صنعتی اشتهارد آغاز شد. در حال حاضر تولیدات شرکت در دو کارخانه اشتهارد و تاکستان صورت می پذیرد. همچنین با هدف تکمیل زنجیره تامین و اهداف کیفی و اقتصادی دیگر، مخازن ذخیره روغن شرکت صنعت غذایی کورش به ظرفیت ۳۶۰۰۰ تن در بند امام خمینی(ره) در سال 95 افتتاح گردید.

نماد: غکورش

شرکت: صنعت غذایی کورش

زیرگروه: محصولات غذایی و آشامیدنی به جز قند و شکر

بازار : دوم بورس

وب سایت: http://kouroshoil.com/fa/

تاریخ درج در بازار:

تاریخ و ساعت ثبت سفارش: اعلام خواهد شد

تاریخ تخصیص سهام: بنابر اطلاعیه رسمی سازمان بورس عرضه اولیه این نماد تا اطلاع ثانوی انجام نخواهد شد.

تعداد کل سهام شرکت: 360.000.000 سهم

تعداد سهام قابل عرضه به عموم: 300.000.000 سهم

تعداد سهام قابل عرضه به صندوق ها : 60.000.000 سهم

میزان عرضه (درصد): 12 درصد

مدیر عرضه: شرکت کارگزاری فارابی

متعهدین خرید: شرکت گروه سرمایه گذاری کوروش

سقف تعهد خرید: 50 درصد از کل سهام قابل عرضه

حداکثر سهام قابل خرید: 100 سهم

دامنه قیمت: 29000 ریال الی 27550 ریال

حداکثر مبلغ خرید: 2.900.000 ریال

پیش بینی میزان مشارکت:

انتظار داریم در عرضه اولیه این نماد 5.5 میلیون نفر شرکت کنند که به هر کد معاملاتی (نفر) در حدود 54 عدد سهم (حدود 1.566.000 ریال ) تعلق خواهد گرفت.

به روزرسانی پس از عرضه:

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا